fredag 13 september 2013

Det förflutnas makt - Debra Webb

Titel: Det förflutnas makt
Författare: Debra Webb
Originaltitel: Damaged
Bindning: Pocket
Sidantal: 212
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-08
Betyg: 3,5 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"En kall kåre löper längs ryggraden på Dakota Garrett när han plötsligt känner igen sig. Det är inte mycket han är rädd för men det här stället, som han så länge förträngt, är helvetet på jorden. Men han får inte låta sig påverkas av minnena. Nu har han ett tydligt uppdrag att slutföra. Han måste hjälpa Lucky Malone att frita sin chef ... om det inte redan är för sent.

Dakota vet alltför väl vilken typ av forskning man bedriver på människor på det här sjukhuset, och om han bara skyndar sig har han chansen att slå många flugor i en smäll: att utföra sitt uppdrag och själv få upprättelse och hämnd. Och att en gång för alla sätta stopp för galningen som härjar vilt ...
"

Min kommentar:
Nja, den här känner jag mig lite kluven till. Lucky känns så himla osäker och naiv att hon blir svår att tro på. Dakota känns lite som om att han saknar en personlighet.
Äventyret är bra, hade önskat att få ännu lite mer spänning och ännu lite fler sidor. Jag menar, hur kan man misslyckas med mentalsjukhus med galna experiment? Det är alltid läskigt.
Hade inte sjukhus-biten varit med så tvivlar jag på att boken hade varit något för mig. Som det är nu så var den helt okej.

Finns hos Adlibris, CDON, Harlequin och Bokus.

2 kommentarer: