lördag 14 september 2013

Mallory Kane - Dubbla hemligheter

Titel: Dubbla hemligheter
Författare: Mallory Kane
Originaltitel: Detective Daddy
Bindning: Pocket
Sidantal: 215
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-09
Betyg: 3 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"Ashanova det är vad kollegorna kallar honom. För han har rykte om sig att vara en riktig kvinnokarl, som byter tjejer som andra byter strumpor. Men kriminalinspektör Ash Kendall har börjat tröttna på det ytliga livet som ungkarl. När hans exflickvän Rachel meddelar att hon är gravid med hans barn blir han faktiskt lycklig. Även om han aldrig skulle erkänna det för någon.

Tillvaron grumlas dock rejält när det tjugo år gamla mordet på hans föräldrar kommer upp till ytan. Fallet tas upp på nytt och den dömde mördaren släpps fri och anses oskyldig. Men det måste väl innebära att den verkliga mördaren är på fri fot? När både Ash och Rachel utsätts för hotfulla händelser inser de att någon är beredd att göra allt för att dölja sanningen
"

Min kommentar:
Åh vad jag önskar att den här boken hade varit längre och mer ingående! Jag får liksom inte tillräckligt av något. För att inte tala om (spoiler, markera för att läsa) att man aldrig ens fick tag på mördaren, vad för sorts antiklimax är inte det? Det kändes som lite av poängen med hela historien men den tappades liksom bort någonstans på vägen. Det fanns en massa intressanta vinklar som tappades, som till exempel Natalies minnen.
I och för sig är det här en miniserie, så det skulle ju kunna fortsätta. Man kanske får lösningen i en senare bok? Hoppas kan man ju, annars blir jag lite besviken.

Nej, det här är en bok som inte gjorde sig bra i ett så kort format. Gillar graviditetsaspekten, det gjorde det hela lite mer intressant. Men inte ens där fick man tillräckligt med information.

Vill man bilda sig en egen åsikt så finns boken att köpa på Adlibris, Harlequin, CDON och Bokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar