Tio-i-topp lista!Åh Tolkiens underbara värld! Kommer aldrig tröttna på att läsa om den här serien! Den sista boken är verkligen kronan på verket!A Game of Thrones - George R.R. Martin
En episk berättelse i klass med Tolkien, bör läsas av alla!Fördelarna med en kollaps - Jonathan Tropper

Rå humor som går rakt in i hjärtat på mig, ska man skratta eller gråta? Bra är det i vilket fall som.


Nya kontakter - Sophie Kinsella

Pinsamma händelser, feelgood och en massa humor. Skratt utlovas!Hannibal - Thomas Harris
Ondskan flödar och man känner sig som ett med boken, vem är egentligen det värsta monstret och vem förtjänar egentligen att dö?
Harris sätter liv i karaktärerna på ett sätt som blir nästan skrämmande. Det är inte Stephen King, det är något helt eget.


Konsten att tala med en änkling - Jonathan Tropper
Humor och allvar blandat på ett sätt som man inte kan göra annat än älska. Fantastiskt skrivet!
Hundar, hus och hjärtats längtan - Lucy Dillon

En underbar bok om kärlek, sorg och att hitta tillbaka till livsglädjen. En riktig feelgood-bok som verkligen förtjänat sin plats på topplistan!

Den frusna trädgården - Kristin Hannah

2 trasiga systras tvingas konfrontera sin mamma när deras pappa dör. De har lovat honom att försöka ta reda på mammans förflutna, men vill de verkligen veta alla hennes hemligheter och hennes mörka förflutna?
Jane Eyre - Charlotte Brontë
En av klassikerna som man verkligen inte får missa! En fantastiskt invecklad livsskildring av en flicka som tidigt får växa upp och känna på världens orättvisor. När hon sedan får känna på kärlekens alla fördelar och nackdelar blir hennes upplevelser fler än hon velat.Om du får det här brevet - Sarah Blake
En roman som verkligen berör, på djupet.