Om mig

Malin heter jag och jag är en utflyttad gotlänning med hemlängtan som fyller en del av sin fritid med läsning och recenserande.Jag gillar att läsa och det finns få saker som är så trevligt som att lägga sig och läsa en riktigt bra bok. Det jag hoppas på är att jag ska kunna ge dig ett tips på en bok så att du kan få uppleva den känslan också.

Jag skrev min första recension den 9:e januari 2011, men sen hände det inte så mycket mer förrän i december, då kom jag igång ordentligt. Under januari 2012 hände det mycket, jag gjorde en egen personlig design och kom verkligen igång med läsningen.

Emellanåt har jag en gästbloggare som går under namnet A-M, hon skriver lite då och då.

Varje månad har jag något som heter "Spännande utgivning", där listar jag böcker som jag tycker verkar spännande i nästföljande månad.

Jag är en anonym bokbloggare, jag går inte ut med namn, plats eller något i den stilen eftersom jag njuter av att någonstans i världen kunna få vara anonym och bara säga precis vad jag tycker och tänker. Det är mycket befriande även om det ibland kan få följderna att det kan kännas lite opersonligt. Ledsen för det, men jag hoppas att ni kan njuta av recensionerna ändå!

Jag tar emot recensionsexemplar, både fysiska böcker och e-böcker.
Vill ni kontakta mig så är min mailadress bokrecensionernu@gmail.com.

Välkommen till mina boktips på bokrecensionernu.blogspot.se!