lördag 14 januari 2012

Da Vinci-koden - Dan Brown

Robert Langdon har föreläsning om symbolik, hans specialämne. Efteråt får han ett samtal som får honom att kasta sig till Louvren i Paris med första bästa transportmedel.
Fransk polis vill ha hjälp med mordet på en man som Robert skulle ha träffat dagen efter, han har blivit mördad på ett symbolisk sätt och det finns tecken i överflöd.
Med vad Robert inte vet är att den franska polisen hoppas att han ska avslöja sig själv som mördaren, de är helt övertygade om att det är Robert som mördat den gamle mannen.
Men det är så mycket mer komplicerat än så, våldsamt mycket mer komplicerat.

Den här boken har fått titeln "kioskvältare" och det kan jag verkligen förstå, den är helt enkelt helt fenomenal, fantastisk. Det finns inte ord för att beskriva hur genial Dan Brown måste vara för att ha kunnat skriva en sådan komplicerad och uttänkt bok.

Jag rekommenderar denna varmt, man kan nästan inte lägga den ifrån sig när man har kommit igång med den, den är helt enkelt i en klass för sig!
Står du i valet och kvalet om du ska läsa den eller inte? Tveka inte, du kommer inte att bli besviken. Den riktar sig dock till vuxna.

Svenska alternativ:
Pocket 42 kronor - klicka här
Storpocket 74 kronor - klicka här
Kartonnage 94 kronor - klicka här

Engelska alternativ:
Pocket 76 kronor - klicka här
Häftad 100 kronor - klicka här 
Häftad 103 kronor - klicka här
Inbunden 189 kronor - klicka här
Inbunden, ILLUSTRERAD, 219 kronor - klicka här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar