tisdag 22 januari 2013

Nämen, se vad som damp ner i postlådan!

Det var inget mindre än boken "Vita kränkta män" som innehåller samhällskritik och en hel del humor om jag förstått det hela rätt, vilket jag har tänkt ta reda på inom den närmaste framtiden. Den baserar sig på det bästa ifrån facebook-gruppen med samma namn.
Hoppas på spännande och roligt läsning!

Beskrivning från Adlibris:
"MEN DET FÅR MAN JU INTE SÄGA I DET HÄR LANDET!
Den ständigt växande facebooksidan Vita kränkta män har inte bara på ett år fått över 40.000 följare och stor uppmärksamhet i media - den har gått från att vara ett humoristiskt sätt att belysa samhällsstrukturer till att bli något av en internetrörelse. Konceptet är enkelt, många av de som sitter på toppen av pyramiden i samhället beter sig som att det egentligen är precis tvärtom. De tycker att kvinnor inte ska få döma herrsport, ringer in bombhot mot TV4 för att det är för många invandrare i rutan och dundrar ut att det snart är rasistiskt att bo i Sverige. De tror att de är tystade, och inget ska få stoppa dem från att säga det de har att säga.


Boken innehåller de orimligaste och roligaste av de mest kränkta indignerade texter och bilder internet har att erbjuda. Vita kränkta män samlar internetknäppots motsvarighet till arga lappar i trapphus och insändare i lokaltidningen och förvandlar dem till bitande kritik och satir över samhället.
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar