söndag 20 oktober 2013

Ni vet den totala dårstressen?

Har så mycket att göra precis just nu. Det är så det känns som att jag knappt hinner andas. Än mindre läsa.

Kommer inte ihåg senaste gången jag hade en sån intensiv period i mitt liv, det här slår verkligen alla rekord och lite till.
Ibland är det lite synd att man är en anonym bokbloggare, annars hade jag kunnat skriva av mig om precis allt. Precis hur mycket som står på min Att göra-lista och när allt måste vara klart och varför.
Att ha en heltidssysselsättning är inte en dans på rosor alltid, definitivt inte. Samtidigt är jag tacksam över att jag har saker att göra, att jag inte sitter sysslolös (hur jag nu skulle kunna bli det med över 200 olästa böcker i bokhyllan men ändå).

Även om jag inte skriver så mycket så håller jag koll på era bloggar och försöker kommentera också (om jag har tid). Men det hinns inte riktigt med alltid, just nu räknar jag timmarna jag hinner sova på dygnet och testar microsömn.

Nej det är inte hälsosamt. Men det är nog bara en vecka till eller max två, sedan lugnar det förhoppningsvis ner sig.

14 kommentarer:

 1. Hoppas att du får lite andrum snart! :)

  SvaraRadera
 2. Låter som ett hektiskt schema, jag har varit borta så mycket på senaste så har inte heller den tiden till att läsa som jag är van till :( Dumt att ha så mycket när så många väldigt intressanta rec.ex trillat in men men böckerna springer ju inte iväg i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På något sätt är det skönt att veta att man inte är ensam :) Bra tänkt, de finns ju fortfarande där när man kommer fram igen.

   Radera
 3. Hoppas det lugnar ner sig snart för dig. Vi har en sådan himla stressig period nu på jobbet kommer nog vara så fram till årsskiftet, inte alls roligt men det är väl bara att bita ihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns ju inte så mycket man kan göra förutom att göra det som måste göras!

   Radera
 4. Hej, en till som skulle behöva flera timmar på ett dygn. Skrev ett förvirrat inlägg om det på min blogg igår faktiskt :P Får hoppas det lossnar snart för oss! Skönt som sagt att man aldrig är ensam, det är alltid någon fellow bokbloggsvän som sitter i liknande sits.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja men visst är det konstigt? Om flera har det stressigt så tar man liksom stöd utav det. Skönt att inte vara ensam som sagt :) Jag hoppas också det lossnar snart för oss båda två!

   Radera
 5. det tråkiga kan du väl hoppa över, då hinner du mer

  SvaraRadera
 6. Det låter påfrestande, hoppas det lugnar ner sig för dig snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det och jag hoppas det med :)

   Radera
 7. Känner helt klart igen mig i den "totala dårstressen". Men hoppas det lugnar ner sig snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med, verkar vara många i bokbloggsvärlden som har fullt upp just nu!

   Radera