lördag 7 september 2013

Lexis hemlighet/Bara en månad - Melanie Milbourne/Annie Claydon

Titel: Lexis hemlighet/Bara en månad
Författare: Melanie Milbourne/Annie Claydon
Originaltitel: Lexi's secret/Doctor on her doorstep
Bindning: Pocket
Sidantal: 320
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-09
Betyg: 4 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"Lexis hemlighet
Döm om Lexi Lockhearts förvåning när hon plötsligt får syn på Sam Bailey! Efter fem långa år har han mage att dyka upp igen Då sa han inte ens adjö, utan stack bara och lämnade henne med krossat hjärta. Nu har Sam blivit kirurg och ska dessutom arbeta på samma sjukhus som Lexi!

Sam tycker inte att han har någon anledning att förklara sig inför Lexi. Inte efter att hon ljög för honom den där gången och hennes pappa tvingade iväg honom till USA på ett läkarstipendium. Men snart visar det sig att Lexi har en hemlighet som hotar att rubba Sams syn på både henne och kärleken

Bara en månad ...
Jenna har alltid känt sig förbisedd, så när hon kommer hem och hittar en ofattbart snygg man på trappan är hennes första tanke att han letar efter någon annan. Snyggingen visar sig dock vara hennes nya hyresgäst Adam Sinclair - tillika nya läkaren på sjukhuset.

En månad ska Adam tillbringa på sjukhuset i London, innan det är dags att återvända till Florida - och lika länge ska han hyra rum av Jenna. Dessutom måste han träffa sin vackra hyresvärdinna på jobbet varje dag. Med tanke på sina känslomässiga ärr hade Adam inte räknat med att falla för någon igen, fast steg för steg får Jenna muren runt hans hjärta att falla. Men är en månad verkligen tillräckligt för att han ska våga släppa in henne i sitt liv...?
"

Min kommentar:
Helt såld beskriver väl mitt sinnestillstånd just nu. Boken var riktigt bra och alla klyschor når rakt in i hjärtat på mig.
Gillade båda berättelserna, den sista extra mycket (kanske för att det var en stark kvinna där som inte var dumstark utan helt enkelt bara stark. punkt. ).

I den första berättelsen får vi möta Evie och Finn (en pågående historia som sträcker sig över flera böcker, det är inte en del av huvuddramat men får ändå plats och figurerar lite då och då), det är riktigt intressant och jag skulle verkligen vilja veta var det kommer sluta någonstans. Trasig människa som påminner om någon från Underbara helvete. Gillar't!

Mycket bra och välskrivet!

Finns hos Adlibris, CDON, Bokus och Harlequin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar