onsdag 4 september 2013

I väntan på den rätta/Tillträde förbjudet - Leonie Knight/Alison Roberts

Titel: I väntan på den rätta/Tillträde förbjudet
Författare:  Leonie Knight/Alison Roberts
Bindning: Pocket
Sidantal: 320
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-08
Betyg: 3,5 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"I väntan på den rätta
När Sophie Carmichael
blir oväntat dumpad av sin blivande make packar hon sitt krossade hjärta ihop med stilettklackarna och flyr. Nu är hon singel, på väg att börja ett nytt jobb på en helt ny plats och fast besluten att visa sin nya snygga chef, doktor Will Brent, att hon är mer än ett attraktivt yttre. Will är långt ifrån övertygad om att den vackra och bortskämda Sophie kommer att fixa det tuffa jobbet på den lilla läkarmottagningen, men visst, han är villig att låta henne försöka bevisa motsatsen!

Tillträde förbjudet
Connor Matthews är troligtvis den enda kirurgen som tagit med sig sin motorcykel in på sjukhuset. Doktor Kate Graham är inte förtjust i det galna tilltaget, även om han gjorde en sjuk liten pojke mycket lycklig. Dessutom är Connors många kvinnohistorier välkända på sjukhuset, så Kate försöker hålla sig på behörigt avstånd. Ändå dyker den sexige Connor ständigt upp i hennes närhet och han verkar fast besluten att riva muren Kate har byggt upp kring sitt hjärta
"

Min kommentar:
Det här är feelgood, det är förutsägbart och det är underbart. Det är inte överdrivet komplicerat och precis vad jag behöver. 
I Tillträde förbjudet får man verkligen komma in lite mer på patologernas arbete vilket jag tycker är himla intressant och något som gör läkarromanerna så himla bra: den omgivande miljön. Det är inte bara fokus på kärlekshistorien utan på sakerna omkring, ibland kan man till och med få lära sig en del. 
Kan helt klart bli lite sugen på att jobba med en del saker (inte allt), intressant helt enkelt!

Rekommenderas!

Finns hos Adlibris, Harlequin, CDON och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar