söndag 8 september 2013

Fem frågor eller Äntligen är det min tur!

Sett hur den här cirkulerat, jag har kollat taggarna och inte har det varit min tur, men inte ge upp! BellasBok gav mig en chans när hon skickade ut en allmän tagg till alla dem som inte gjort den, tack säger jag och hoppar på!


1. Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig till att börja blogga?
Jag själv, jag tycker generellt mycket om att skriva vad jag än får framför mig som måste skrivas, så att gå över till bloggande var naturligt.


2. Hur väljer du ämnen att blogga om?
Att bloggen skulle bli en bokblogg var inte självklart, men när den blev det så föll allt på plats. Böcker. En kärlek som varat hela min livstid, såklart ska jag blogga om min inte så synlige livskamrat!
Så det är böcker och bokrelaterat som hamnar på bloggen. Väldigt sällan något annat.


3. Vad vet de flesta inte om dig?
Som anonym bokbloggare så vet de flesta inte hur gammal jag är (någon som vågar sig på en gissning för kul? ;) ), var jag bor eller vad jag gör när jag inte bloggar.


4. Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
Tänker anta att det är stilen på böcker som jag föredrar, då blir det romaner, fakta och romance.


5. Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Nu gäller det att säga en del men inte för mycket, lite mystisk vill man ju ändå framstå ;). När jag inte bloggar sitter jag ibland ändå vid datorn, jag skriver fast inte inlägg (både på dator och för hand) och jag spenderar en del tid på att hålla kroppen i trim. 

Nu har vi kommit till den obligatoriska vidaretaggningen:
+ andra som liksom jag bara väntat på att just deras namn ska komma upp, här är er chans! ^^

2 kommentarer: