fredag 19 juli 2013

Ta chansen och tävla om att få dö litteraturdöden!

Måste bara tipsa om den här tävlingen!

Från tävlingsinlägget: 
"1:a pris: Möjligheten att medverka som dig själv i uppföljaren till thrillerdebuten ”Med slutna ögon.” Står du som vinnare, kommer du att agera förbipasserande. Fel person. Fel plats. Dessutom vid ett uruselt tillfälle. Händelsen kommer att fylla minst en boksida. Mer blir det inte, eftersom du oturligt nog möter mördarens vrede och panik.

Scenen är klar, miljön utvald. Mordet kommer att ske under en lika tidig som kylig höstmorgon 2011. Platsen väntar 25,3 kilometer norr om Skövde. Allt som behövs är ett offer. Ett namn. En kort bakgrund. En personlighet att kort bygga upp, för att brutalt bryta ned. Vinnaren är alltså med som sig själv. En stund. Tills döden knackar på. En scen nödvändig för att visa hur gärningsmannens kontroll börjar glida, samtidigt som förmågan att reagera ligger intakt.

Vinnaren kommer att få välja mellan tre olika tillvägagångssätt, när livet väl måste avslutas. I priset ingår dessutom, om geografiskt möjligt och om så önskas, även en lunch/fika/picnic med författaren.

2:a pris: Ett bokpaket om 4 böcker från Idus Förlag, där en växande bokflora ständigt blommar.

3:e pris: Ett bokpaket om 2 böcker från Idus Förlag, där samma bokflora gärna kittlar ditt sinnes bara fötter.
"

Hur häftigt låter inte det? Tänk om man kunde visa det för eventuella barnbarn en dag! "Hörni, ni ska bara veta vad er Farmor/Mormor varit med om!"

4 kommentarer:

  1. Vilken rolig grej! Aldrig hört något liknande :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Visst blir man på något kusligt sätt sugen? ^^

      Radera