lördag 16 mars 2013

Filmen Beautiful Creatures

Bildkälla
Bildkälla
Jag ska bara börja med att säga det, rakt ut, utan ånger. Jag tyckte filmen var bättre än boken. 
Jag gillade hur man hade klippt och förenklat hela historien till något som blev mer lättfattligt och lättsmält. Man har skärt ner på karaktärer och händelser till den grad att det är på gränsen till något helt annat är en filmatisering baserat på boken.
Jag är glad att jag vann biljetterna och fick chansen att gå och se den med några vänner. Vi hade riktigt kul! Man har plockat fram en hel del av det roliga i filmen vilket verkligen uppskattades.

Gå gärna och se den, men jag varnar er: det är inte som i boken direkt. Men det är riktigt bra.

Riktigt, RIKTIGT, bra rollbesättning med få undantag. Bra gjort!

4 kommentarer:

 1. Ja det här är ju ett tydligt bevis på hur olika man kan tycka ;) Jag tyckte inte alls om filmen (Fast jag gillar å andra sidan inte att se på film generellt sett heller), tyckte att de hade skurit ner för mycket och att den blev rörig många gånger.. Sedan kände jag mig för gammal för filmen. Fast inte för boken konstigt nog.

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte också att filmen var riktigt bra faktiskt! Jag läste ut boken dagen innan jag såg filmen så när jag skulle börja med uppföljaren ett par dagar senare blev det lite rörigt eftersom att jag inte kom ihåg vilket slut boken hade och vad som hade hänt i filmen haha. Men uppföljaren är definitivt bättre än den första! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det så? Ja då kanske man borde läsa uppföjaren en dag :)

   Radera