tisdag 26 februari 2013

De första bokreaböckerna har landat!De nya stjärnorna i min bokhylla (inte för att de får någon särbehandling på grund av det men ändå) kommer dels från en av de lokala bokhandlarna och dels från Ica Maxi. 

Presenterar här de nya med sitt ursprung från Maxi!
Det varsamma bruket av komplimanger - Alexander McCall Smith
Jag hoppas på att återigen kunna charmas av honom så som jag blev första gången jag läste "Damernas detektivbyrå". 
Sista natten på Chateau Marmont - Lauren Weisberger
Jag har Djävulen bär Prada men den står oläst i hyllan, och nu har jag helt plötsligt ännu en Lauren Weisberger i min bokhylla. Oläst. Men den låter spännande i alla fall!
Systrar - Danielle Steel
Efter den förra boken som jag läste, som var en total flopp, så ger jag Steel en chans till och hoppas på att hon inte gör mig besviken. 
Om Jesus - Jonas Gardell
Jag läste "Om gud" och tyckte den var riktigt bra, så nu känner jag att det snart är dags att ta tag i den här! Det finns en hel del att fundera över och lära sig. 

Från min lokala bokhandel:
Sju jävligt långa dagar - Jonathan Tropper
Konsten att tala med en änkling - Jonathan Tropper
Ja, efter oändligt många rekommendationer så har jag gett efter och köpt dem. Nu är det dags att se vad alla pratar om och se om man kan bli lika fascinerad själv. 

Priset för alla dessa godingar? 295 kronor, det ger ett snitt på 49 kronor per bok. Jag är relativt nöjd, hade hoppats på mer, hade hoppats på bättre priser. Men man tager vad man haver! Hur går det för er? Fått tag i något? :)


2 kommentarer:

  1. Mysiga böcker. Här har också fyndats några böcker idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt! Har kommenterat inne på din blogg :)

      Radera