lördag 24 november 2012

Breaking Dawn - del 2

Såg filmatiseringen och måste säga att jag är himla nöjd, ändringen som de hade gjort var fenomenal och jag skulle inte byta ut den för allt i världen. Det blev bara till det bättre, så ni kan andas ut om ni har varit oroliga.
Men jag kan ju inte säga att filmen var perfekt, jag saknade en del saker som detaljer i hennes första jakt och hon jagar människan och sånt. Saker som jag tyckte var viktiga för att förstå hur annorlunda hon var, men som nu inte kom till sin rätt.
Kan inte heller sluta tänka på hennes uppvaknande, hade velat ha det mer troget boken. Men men, det episka slutet väger upp allting! Det är nog faktiskt slutet som gör större delen av filmen.

Underfundiga saker fanns med i filmen, saker som jag nog måste se filmen igen för att fullt ut förstå. Blickar och saker som insinuerades...

Knappa 2 timmar som bara flög iväg, och som måste upplevas igen inom en så snar framtid som möjligt. Fast det ser ut som om att man kanske måste vänta ända tills mars innan den släpps på DVD, synd men fullt förståeligt.

Rekommenderas!

Bildkälla.

1 kommentar: