fredag 27 september 2013

Jag älskar paket!

Det här inlägget kommer antagligen drunkna i alla inlägg från bokmässan... Hoppas ni har kul ni som är där! Nästa år hoppas jag att det är min tur :)

Hur som helst, när man är hemma så kan man få paket! Idag kom denna fantastiska goding:
Beskrivning från förlaget
"Jill har precis drabbats av missfall när hon hittar sin man i säng med en annan kvinna. Fullkomligt förkrossad släpper hon allt, lämnar bilen som precis gick sönder, köper en ny och flyr till sin barndoms stad Sparkle, en liten skidort i Colorado.

Lisa vaknar upp en morgon efter ännu en natt av meningslöst sex, tittar sig i spegeln och inser att hon inte längre vill behandla sin kropp som ett levande motell. Från och med nu tänker hon vänta på kärleken. Problemet är bara att kärleken kanske inte kommer från det håll hon räknat med.

Tioåriga Cassie har efter förlusten av sin mamma tappat tron på allt. Hon avskyr sina barnvakter, saknar sin mamma och letar meddelanden från henne i form av hjärtformade stenar. Hennes pappa, Mike, oroar sig för henne samtidigt som han själv har tappat fotfästet efter hustruns död.

Krossade hjärtan, hjärtskärande förlust och varm kärlek blandas i den här feel good-romanen, som utspelar sig i Colorados vackra snölandskap. Under en vinter i Sparkle förändras livet för tre trasiga människor och skapar en berättelse full av humor och värme som du sent kommer att glömma.
"

10 kommentarer:

 1. Hämtade också ut den här godbiten idag :)

  SvaraRadera
 2. Fick också denna i veckan. Kände att jag behövde mer feelgood :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar om man kan få för mycket feelgood? Det känns inte som det ^^

   Radera
 3. Den boken tilltalade mig utseendemässigt, hoppas den är bra!

  SV: Jag tänkte skriva ett inlägg om priserna och posta imorgon så kika in hos mig imorgon vid lunchtid eller senare så ska det ligga uppe :) Det är rätt intressant det där nämligen!

  SvaraRadera
 4. Den verkar lovande den här! Ska bli kul att läsa vad du tycker sen.

  SvaraRadera