lördag 6 oktober 2012

Bokhyllans medlemmar - I

Långt om länge senare så har tiden kommit för bokhyllans medlemmar på I!

Iakttagelserna - Jane Harris
Den här boken förföljde mig länge, jag tänkte på den när jag såg den i bokhandeln och jag hade den på min önskelista på Adlibris. Jag tror att det i början var omslaget som lockade mig, men baksidestexten är inte helt fel den heller!
Så när jag såg den i en utförsäljningslåda vid min lokala bokhandel så köpte jag den, utan att tänka. Tillfället var helt enkelt rätt. 
Dan Brown är en av mina favoritförfattare, jag gillar konspirationerna och karaktärena. Mest av allt gillar jag nog att man verkligen kan vara med och lösa mysteriet. Jag vet inte om detta är min favorit av Brown, men den är också bra. 

Igelkottens elegans - Muriel Barbery
Hörde några damer lovorda denna i min lokala bokhandel, och då köpte jag den. Bara sådär, utan att tänka. Och nu står den oläst i bokhyllan, en läxa om att inte lyssna till andras lovord och handla utefter dem?

I kärlekens hamn - Sherryl Woods
En Harlequin som jag läste vid rätt tillfälle, då var den helt rätt. 
Ännu en Harlequin, spännande och inte riktigt som jag hade väntat mig. 
En bok som jag fastnade i stenhårt efter de första sidorna, bara för att bli grymt besviken när jag närmade mig slutet. Nej, inte alls någon favorit. 

Så bokstaven I har gett en massa spännande och mycket olika böcker, allt ifrån dåligt omdöme till favoritförfattare!

4 kommentarer:

 1. Åh Iakttagelserna är en sådan bok för mig med. Ständigt när jag är inne i bokhandlar så står den där och retas. Har dock inte köpt hem den ännu, men ska göra det innan året är slut är planen. Sedan om jag hinner läsa den är en annan sak :P Kan tänka mig att den boken är lite i samma stil som Phillippa Gregory böckerna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte läst någon av hennes böcker än tyvärr (står en och väntar på mig i bokhyllan dock). Men med tanke på allt bra man hört om Gregory så kan man väl hoppas? :)

   Radera
 2. Håkan Östlundhs serie har jag ännu oläst, men snart så :)

  SvaraRadera
 3. I cirkelns mitt har stått längre oläst i bokhyllan här hemma nu, måste snart ta tag i den!

  SvaraRadera