måndag 17 februari 2014

Ett litet paket från Bokus!

A hundred pieces of me - Lucy Dillon
Beskrivning från Bokus:
"As heart wrenching and life-affirming as One Day or Me Before You, A Hundred Pieces of Me is a story about what it means to finally live life to the full. Letters from the only man she's ever loved. A keepsake of the father she never knew. Or just a beautiful glass vase that catches the light, even on a grey day. If you had the chance to make a fresh start, what would you keep from your old life? What would you give away? Gina Bellamy is starting again, after a difficult few years she'd rather forget. But the belongings she's treasured for so long just don't seem to fit who she is now. So Gina makes a resolution. She'll keep just a hundred special items - the rest can go. But that means coming to terms with her past and learning to embrace the future, whatever it might bring ..."

Jag kan verkligen inte vänta på den svenska översättningen av Lucy Dillons nya bok, den här måste läsas omgående! Den är min, bara min, my precioussssssssssssss.... ;)

12 kommentarer:

 1. Jag har inte läst en endast bok av henne, vet inte om det är min typ av bok. Men jag har ingen aning om vilken sorts böcker hon skriver :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är feelgood på högsta nivå! Det är inte något som faller alla i smaken, men det är en av mina favoritförfattare :)

   Radera
 2. Svar
  1. Jag långsam-läser just nu bara för att dra ut på den så länge som möjligt ^^ så, än så länge är den mycket bra!

   Radera
 3. Kul med ännu en ny, lyssnar just nu på "Tango för ensamma själar"... Inte riktigt lika bra som de tidigare... men helt ok.
  Helena.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har den på plattan och ska läsa den snart hade jag tänkt. :) Tango är ju hennes första bok så jag kan förstå om den inte är lika bra som de efterföljande, men jag hoppas den tar sig!

   Radera
 4. Jag har lyssnat på Lucy Dillons böcker och hon är en riktig favorit för mig med. Förstår verkligen din känsla av "my preciousssss". :D Häromdagen upptäckte jag den här senaste, som du skriver om, och är också mycket sugen på den. Det kan dock bli så att jag väntar, för Anna Maria Käll är riktigt bra som uppläsare av Lucys böcker. Faktum är att jag lyssnat på dem i "oordning" och nu senast lyssnade jag på Tango. Tycker den är minst lika bra som de andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt när man upptäcker fler som tycker om samma böcker som en själv! :D
   Jag funderade på om jag skulle vänta, men jag kunde helt enkelt inte stå emot. Lite dålig självdisciplin från min sida kanske ;)
   Jag förstår helt det här med att hitta ett sätt att ta till sig böckerna på och vilja fortsätta med det, jag hittade en fantastisk uppläsare på en Jane Austen-bok och ville lyssna på fler av samma uppläsare men hittade inga fler. Då blev det inte av att jag fortsatte!
   Hoppas jag också kommer tycka om Tango! Dillon brukar inte göra en besviken :)

   Radera
  2. Jag blev faktiskt tårögd av Tango, kan jag avslöja. Vet inte om jag ska berätta om det var ledsna tårar eller glada tårar … vill ju inte "spoila" boken för dig. ;-) Kommer att skriva om den på bloggen endera dagen. Då ska jag passa på att använda ditt antispoiler-knep igen. Det är helt perfekt att gömma text så. :-)
   En bra uppläsare är a och o. Det är så kul när man hittar fler böcker som läses av en favorituppläsare. En del uppläsare känns som klippta och skurna för just vissa typer av böcker. Som Anna Maria Käll till Lucy Dillons böcker.

   Radera
  3. Åh berätta inte mer! Jag blir om möjligt ännu mer sugen på att läsa den nu ;)
   Jag älskar anti-spoilergrejen!
   Håller med dig om uppläsare, vissa kan jag helt enkelt inte lyssna på...

   Radera
 5. Dillons böcker är ju så mysiga! Tänkte ge mig på Tango snart, har sett fram emot det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med! Tango ska jag också läsa snart, hoppas vi tycker om den! :)

   Radera