tisdag 10 september 2013

Timmen före gryningen - Rachel Lee

Titel: Timmen före gryningen
Författare: Rachel Lee
Originaltitel: A soldier's redemption
Bindning: Pocket
Sidantal: 215
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-05
Betyg: 4,2 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"SKRÄCKSLAGEN, FÅNGAD OCH UTAN UTVÄG

Cory Farland kommer aldrig att glömma natten då en mördare bröt sig in och dödade hennes man. Och hennes ofödda barn. Över ett år senare vågar hon knappt gå i närheten av dörren när någon knackar på den. Hon är på bristningsgränsen och paniken lurar ständigt i hennes inre det liv hon lever kan inte längre kallas ett liv. Men när hon lär känna den före detta SEAL-soldaten Wade Kendrick bestämmer hon sig för att det får vara nog. Nu är det dags att ta steget mot framtiden, mot en dräglig tillvaro och ett liv utan begränsningar. Beslutet får dock oanade konsekvenser och försätter både Cory och andra i fara ...
"

Min kommentar:
Älskade den. Lite klurigt, intressant och ångestfyllt. Jag kan verkligen sugas med i Corys rädsla för det som hon inte kan acceptera, man vet aldrig när döden knackar på dörren så att säga.
Köper inte riktigt Wades karaktär hela vägen, men han är ändå bra mycket bättre än många andra manliga karaktärer och jag gillar honom ändå starkt. Han är skadad på sitt eget sätt och frågan är om han inte är värre däran än Cory. Bäst av allt tycker jag också att det är att hon faktiskt är riktigt rädd för honom i början, det är inte den där direkta swoon-faktorn som tar över allt och alla. Uppfriskande! Gillar dessutom hennes tankeomställning mot slutet, hennes "tusenmila-inställning", också intressant hur hon tar sig ur det och hur han reagerar.

Rekommenderas!

Finns hos CDON, Adlibris, Harlequin och Bokus.

4 kommentarer:

 1. Den låter väldigt spännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så spännande det kan bli på 200 sidor i alla fall :)

   Radera
 2. Hm, den kanske jag borde hålla ögonen öppna efter :D

  SvaraRadera