söndag 15 september 2013

Kärleksbiten/Ovan molnen - Molly Evans/Meredith Webber

Titel: Kärleksbiten/Ovan molnen
Författare: Molly Evans/Meredith Webber
Originaltitel: Shy nurse/Taming Doctor Tempest
Bindning: Pocket
Sidantal: 313
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-09
Betyg: 4 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"Kärleksbiten
Barnens friska och naturliga glädje är precis vad som behövs för att ladda batterierna, tänker Ellie Mackenzie när hon tar jobbet som sjuksköterska på sommarlägret Camp Wild Pines. Fast det blir inte riktigt som hon tänkt sig ... Mark Collins, lägrets charmiga läkare, är en fara för alla kvinnor i hans närhet och nu råkar Ellie vara närmast. Och visst är det tydligt att det finns något mer, det känner båda. Men Ellie vågar inte falla helt och fullt för den äventyrliga Mark som lever här och nu, för vad händer då med hennes hjärta när sommaren är slut ...?

Ovan molnen

Bulldust, jackaroos, utes, swags

är bara några termer som doktor Nick Tempest måste lära sig om han ska klara sig på den lilla läkarstationen mitt ute i den australiska bushen. Som tur är får han hjälp av sjuksköterskan Annabelle Donne som återvänt till trakten för att finna lugn och ro. Redan på flyget står det klart att Nick inte har en aning om vad som väntar honom; att bara ha pressade finbyxor i bagaget är inte precis någon bra början Annabelle tror inte att han kommer att bli långvarig, men det visar sig att hon tar fel. Nick växer med uppgiften och Annabelle upptäcker snart att det inte är direkt lätt för henne eller hennes hjärta att finna lugn och ro när Nick är i närheten
"

Min kommentar:
Mysigt och lite originellt, skrattade faktiskt lite åt geting-avsnittet. En av de bättre läkarromanerna jag läst på sistone! Även om Ovan molnen slutade lite abrupt. 

Välskrivet och intressant, speciellt när det handlar om Australien. Jag skulle nog inte kunna åka ut i bushen eftersom jag inte kommer bra överens med varken spindlar eller ormar men jag skulle mycket väl kunna tänka mig Nya Zeeland i en månad eller två! Inspirerande när man får veta lite mer om svåra förhållanden och hur man löser dem. 

Rekommenderas!

Finns hos Harlequin, Adlibris, CDON och Bokus

2 kommentarer: