måndag 16 september 2013

Hayleys längtan/Ändrade planer - Fiona Lowe/Scarlet Wilson

Titel: Hayleys längtan/Ändrade planer
Författare: Fiona Lowe/Scarlet Wilson
Originaltitel: Tom's redemption/It started with a pregnancy
Bindning: Pocket
Sidantal: 310
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013-08
Betyg: 3,9 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"Hayleys längtan
För två år sedan försvann den briljante neurokirurgen Tom Jordan spårlöst. Nu har han återvänt till Sydney, och hans hemlighet är avslöjad: Han är blind och kan aldrig mer operera. Tom är den mest envisa och oförskämda man som den ambitiösa och blivande kirurgen Hayley Grey någonsin mött ändå är kemin mellan dem explosiv. Men att det skulle bli något mer än ett kravlöst förhållande finns inte på kartan, för då måste ju någon av dem säga: "Jag behöver dig"

Ändrade planer
Doktor Cooper Roberts har påbörjat ett nytt jobb och även fått möjligheten att försöka gå vidare efter de svåra förluster han genomlidit. Helt enkelt chansen till ett nytt liv! Men att en morgon vakna upp bredvid sin nya kollega, barnmorskan Melissa Bell, ingick inte i hans planer för det livet. Och att sedan behöva följa med henne för att köpa ett graviditetstest är inte vad han tänkt sig men kanske kan det trots allt komma något gott ur det hela?
"

Min kommentar:
Mysigt och med sträckläsningsvarning, intressant med en manlig karaktär som är blind och för en gångs skull inte är i överläge professionellt! Han har haft en högre roll och kan fortfarande mer, men han kan inte arbeta med det längre. Så det är inte klockrent men det är i alla fall på god väg mot mer jämställda förhållanden! 

Lite tråkigt med korrfelen. Annars välskrivet och underhållande. 

Rekommenderas!

Finns hos Adlibris, Harlequin, CDON och Bokus

2 kommentarer:

  1. Tycker det är roligt att hos dig få se lite andra titlar från Harlequin än de vanligaste :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med, och de här är ju så bra :)

      Radera