fredag 31 maj 2013

Sammanfattning maj

I maj månad hann jag läsa:
Förälskelser - Javier Marías
Inget allvarligt - Justine Lévy
Om du får det här brevet - Sarah Blake
Underbara helvete - Jamie McGuire
Älska - Sylvia Day
Inferno - Dan Brown
Walking disaster - Jamie McGuire


7 böcker varav 3 stod med på Läsplaneringen 2013.


Jämförelse i antal böcker från förra året: +1


Antal sidor: 2503


Manliga författare: 2
Kvinnliga författare: 4


Den bästa boken är svår att utse även den här gången, Om du får det här brevet berörde mig verkligen och var ett riktigt guldkorn att läsa, men Underbara helvete var en riktig sträckläsning. Sånt är ju alltid ett gott betyg!


Månadens besvikelse delas lika mellan Älska och Inferno, ingen av dem var dåliga men jag hade helt enkelt väntat mig mer.


Den mest förvånande eller uppseendeväckande går till Om du får det här brevet, hade ingen aning om att jag hade en sådan bra bok stående i bokhyllan!


Summering
Den här månaden har varit trög för mig, det har blivit en del läst men jag har varit otroligt upptagen och inte hunnit med så mycket som jag velat, inte på långa vägar. Nästa månad blir det nya tag!
Håller fortfarande på med Boken om Joe, Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla samt Konsten att få mentala superkrafter. Hoppas juni blir månaden då jag hinner läsa ut dem allihopa!

4 kommentarer:

 1. Har fortfarande inte släppt karaktärerna i Underbara Helvete.. Uuuuusch och fy för kontrollbehov och våld och alkohol och slagsmål. Tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart hemskt, maken till destruktivt förhållande får man ju leta efter. Effektiv berättarteknik som får dem att fastna så hårt hos läsaren, känner samma som du.

   Radera
 2. Också haft en liten trög månad men det blir nog bättre :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tacka vet jag semestertider! :D

   Radera