lördag 6 april 2013

Spännande utgivning i maj - blandat

De första tolv - Justin cronin
Bindning: Inbunden
Beskrivning från Adlibris:
"De första tolv är Justin Cronins efterlängtade uppföljare till Flickan från ingenstans. Den stora katastrofen ledde till en ny värld. I ruinerna av den gamla försöker de som inte smittats överleva, ständigt jagade av mänsklighetens nya härskare.
Läkaren Lila är gravid och försöker förbereda sig för sitt barns födsel. Kittridge försökte stoppa de infekterade, men misslyckades och är på flykt. Tonåringen April är ansvarig för sin lillebror i en karg och skoningslös värld.

Hundra år senare kämpar Amy och hennes kamrater för mänsklighetens räddning. Men reglerna har ändrats och fienden utvecklats. Alla som försöker störta De första tolv kommer att få betala ett högt pris.
"
______________________________________________________________

Hemlös - Gail Carriger
Bindning: Inbunden
Beskrivning från Adlibris:
"Alexia Maccon, f.d. Tarabotti, har det minsann inte lätt. Inte nog med att hon som vanligt är måltavla för diverse blodtörstiga, arga och mordiska varelser, dessutom är hon plötsligt hemlös och London¬säsongens största skandal på grund av sitt obekväma tillstånd. Att bli med barn är en omöjlighet för henne som själlös, åtminstone med sin man som är varulv. Alexia beger sig till Italien i jakt på Tempelriddarorden. De sägs ha kun¬skap om övermänniskor. Alexia misstänker att hon hamnat ur askan i elden, men vad bryr hon sig om livshotande attacker när det finns pesto?

Hemlös är tredje delen i Gail Carrigers charmiga, roliga, spännande och romantiska steampunkserie, Parasollprotektoratet, om den själlösa Alexia Tarabotti. Det är en pestodoftande roman fylld av vampyrer, varulvar, överraskningar, te och nyckelpigor. Serien är översatt till många språk och har legat på New York Times bästsäljarlista, storartad underhållning för alla som tål en tuff kvinna."

______________________________________________________________

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar